Canis Naturalis

100% natuurlijke producten voor honden en katten

Wie – wat – waarom

Wie

Eerst even de officiële kant van de zaken: Canis Naturalis is een handelsnaam van De Paarse Olifant Bedrijfsondersteuning, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24414364.

Achter onder meer deze handelsnamen zit één persoon: Renée Daniëls, fervent liefhebster van Manlief, zo ongeveer alle honden (maar vooral die van ons) en la Douce France.

Wat

Tijdens het grootste deel van mijn zakelijke leven breng ik ZZP’ers de fijne kneepjes van het bijhouden van hun financiële administratie bij, train en coach hen op ondernemersvaardigheden en verzorg voor een aantal van hen de jaarcijfers en aangiftes.

De Paarse Olifant Bedrijfsondersteuning

Daarnaast doe ik via de beide webwinkels van Canis Naturalis mijn best om zoveel mogelijk hondenbezitters (en waar mogelijk ook kattenbezitters) te bereiken met producten die bijdragen aan een goede/betere gezondheid en dus aan het welzijn van hun huisdier.

Waarom

Jaren geleden werd mij duidelijk gemaakt dat het merendeel van de nog steeds alom gevoerde brokken niet bijdragen aan de gezondheid van honden en katten. Sterker nog, het overgrote deel van de zogenaamde ‘commerciële’ brokken doet er zelfs een aanslag op.
Gevolg: dierenartsbezoek (met de bijbehorende kosten) en ongelukkige of niet maximaal gelukkige honden.
En dat, terwijl een hondenlichaam al zoveel zelf kan ‘regelen’, als het maar voorzien wordt van de juiste voedingsstoffen!

Ik heb mij toen verdiept in andere vormen van voeding, ben tot de conclusie gekomen dat ik niet geschikt ben om mij toe te leggen op compleet BARF-en (de allergezondste manier van voeren) en heb in complete versvoeders (KVV) en dan met name die van het merk BIBI Diervoeding een passend alternatief gevonden.

Dit alternatief gun ik aan zo veel mogelijk honden.

Inmiddels heb ik weer bijgeleerd: er zijn ook andere zaken die kunnen bijdragen aan de gezondheid van honden. Dus waarom mijn ‘missie’ beperken tot voer alleen?
De volgende stap was het toevoegen van aloë vera- en bijenproducten aan beide webwinkels (www.versvoeding.nl mét KVV, canisnaturalis.luondo.nl zonder KVV).

Voeding, supplementen en verzorgingsproducten – de fysiologische gezondheid is dus afgedekt.

Maar alleen daarmee is het welzijn van honden niet gewaarborgd. Zo zijn voldoende beweging en voldoende mentale uitdaging ook letterlijk van levensbelang.
Ik zal beide webwinkels dus blijven aanvullen met producten en diensten die aansluiten bij mijn missie: zoveel mogelijk gezonde en gelukkige honden in Nederland.

En na Nederland: de wereld!! Ja, een mens moet groot durven dromen.

%d bloggers liken dit: